Partiblocken i bilder

Alltså, det är ju svårt att veta hur man ska rösta. Många av partierna har ju i vissa delar lika budskap, även om de tillhör olika block. Så jag tänkte att det blir lättare för dig om jag visar skillnaden i bilder. Jag mixade de olika blockens partier och kom fram till följande.
Först de rödgröna där jag rörde ihop Vänsterpartiet, Feministiskt initiativ, Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Här är resultatet:
Geting 1
Så en mix av Moderaterna, Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna:
Bi
En aning aggressivt i den första kanske, men också spännande och lite uppiggande otryggt. Den andra bilden utstrålar trygghet och värme, men det är ju inte så mycket action. Vad väljer du?
För dig som har fler intressen än politik kan jag berätta att det första är en geting och det andra ett bi. Jag har fotat dem i min trädgård på landet.

3 Comments

 1. Ola Theander · 8 september, 2014 Reply

  Du är en fantastiskt duktig fotograf! Jag önskar att jag skulle ta sådana bilder, men kanske är det så att jag inte riktigt ger mig tid. Ett nytt kamerahus är på ingång, men det är väl optiken det hänger på lite mer. För talangen är väl det helt avgörande och den har jag inte. Men du har den. Visa gärna fler bilder, Peter! De är härliga att ta del av.

  • Peter · 8 september, 2014 Reply

   Den nya tekniken hjälper enormt. Men det är klart, ett bi med skärpa tar sin tid. Av 50 bilder blir 2 bra. Och så måste man man ju ha rätt objektiv och lite känsla för vinklar och så… Jag ser fram emot dina bilder med nya kameran.

 2. Ola Theander · 8 september, 2014 Reply

  Jag ska göra mitt bästa så får vi se hur det blir…

Kommentera