Min vän flugsnapparen

DSC_0014
I början av sommaren var han irriterad när jag dök upp. Men efterhand har han insett att jag inte utgör något hot. Han har valt en av mina holkar och har inte framfört några klagomål.
DSC_0020
Han har till och med börjat vänja sig vid min kamera. Och det verkar nästan som om han gillar att bli fotograferad. Han liksom poserar i olika ställningar. Jag pratar med honom och han svarar med varierade drillar.
DSC_0047
Hans fru däremot är mer svårfångad. Kanske är hon bara blyg eller snarare så anser hon att det är bortkastad tid att göra sig till för människor. Jag tror hon tycker att hennes man är en aning fåfäng. Det är definitivt inte hon. Hon ansvarar för att barnen får en bra uppväxt, that´s it.
DSC_0037 3
Charmig är han hur som helst, den svartvita flugsnapparen. Och jag är stolt över att få vara hans kompis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.