Video

Byggjobbarna

Under några år har jag fotat en hel del på byggarbetsplatser i Stockholm. Jag har fotat män, 75 procent invandrare, som bygger det nya Stockholm. Män som lever i medieskugga, män som ingen talar om. Män som har gjort jobbet när direktörer och politiker får klippa band och ta åt sig äran. Jag har gjort ett musikaliskt bildcollage om dessa män.

Bäverland

Omgiven av forsande vatten i Färnebofjärdens nationalpark i Gästrikland. Stövlarna läcker, det regnar. Men vad gör det när bävern sticker upp sitt fula tryne och låter sig filmas en kort stund. På tryggt, långt avstånd. Men ändå…
röse2-_2

På grannens åker

På grannens åker i Vreta händer allt möjligt.I dag bjuder vi på rådjursflirt och trandans.Egentligen är det bara en helt vanlig dag på landet. Det är en film tagen på långt håll, filtren jag har lagt på förbättrar skärpan. Och en åker, nyss harvad och sådd, är ju lite tråkig utan en konstnärlig touch.

Badfåglar

S1330018

I den här lilla filmen hittar du tolv av våra vanligaste småfåglar vid den lilla bäcken till min damm. Vet du vilka fåglarna är? Testa din småfågelkunskap. Svaret får du i slutet.

Uppdrag Wasa


De byggde det här landet. Nu skriver de om Sveriges historia. The Team har tagit sig an ett nytt uppdrag. De har åtagit sig att avslöja sanningen om konungarnas konung, Gustav Wasa. I vintras tog de sig in i häktet på Långholmen. Deras avslöjanden chockade en hel värld. Nu har de satt skräck i Lindholmen, Gustav Wasas födelseort. Följ deras strapatser i en farofylld värld. Se filmen som hela Europa talar om. Se ”The Team”.
IMG_0318
The Team. Männen som tar saken i egna händer.

1 of 4
1234