En annorlunda jullåt till er alla

Det här är min julklapp till er alla. När ni tröttnat på ”Hej, tomtegubbar…” kan ni släppa loss i denna irländskinspirerade låt som jag totade ihop för musik-siten SoundCloud. Tycker det är skönt att blanda upp det svenska med lite annan musikkultur. Tack för all uppmuntran och alla vänliga ord under året. God Jul!

4 Comments

 1. Ola T · 19 december, 2014 Reply

  God Jul också till dig, Peter! Må du få fina dagar både under julen och nyåret och under alla dagar nästa år. Det är du verkligen förtjänt av!

 2. Stefan · 19 december, 2014 Reply

  Gillar det här. Vem har gjort låten? Vad är ”Sound Toned”?

  • Peter · 19 december, 2014 Reply

   Jag har gjort låten för musik-siten SoundCloud. Sound Toned är min signatur, mitt ”artistnamn” på SC.

Kommentera