Råd från en gubbjäkel

Jo, det är en hel del gubbsnack nu. Jag tror faktiskt att jag är en rätt typisk gubbe, en gubbjäkel. Rätt snygg för min ålder hävdar kärringarna på 70 plus, men de har ju lite skralt med skärpan. Lite som när man ser sig själv i spegeln utan glasögon, ser slätt och fint ut. (se bilden) Nej, jag är nog inte mycket att hänga i julgran.

Min stora skräck är om Fi får något inflytande efter valet på söndag. Då är man inte bara en vit 40-talist, man är dessutom torsk. Vit man i övre medelåldern är det poäng på redan nu. Och värre kommer det att bli. Det ryktas om att vi kommer att fösas ihop under svampen på Stureplan där de ska inrättas stupstockar. Heter man t ex Lars Svensson eller Sven Larsson är man dubbelkörd. Har man inge bytt till Seveson eller Larzon betraktas man som mindre vetande.
En sak är helt klar. Alla män födda på 40-talet och som talar om 70-talet med darr på stämman är antingen porrgluttare eller haschodlare. Så det blir tårtkastning och offentlig förnedring varje söndag efter helgmålsringningen.
Själv funderar jag på att byta namn till Karim Momen eller Stanislav Karinski, då ökar chansen att överleva. Fast då blir man kallad rasist och risken är stor att man få en gatsten i huvudet.

I dag när jag stannade utanför Coop och gav en invandrarkärring från Rumänien fem spänn fick jag en slängkyss av henne. Jag pussade tillbaka och sa något typ: ”Sköt om dig…” fast på engelska… ”You are cute.” Mellan våra varma blickar trängde sig en 25-årig svensk medelklass-tjej med barnvagn och stack en kniv i mig… eller nej, men det kändes så. Hon väste: ”Jävla 40-talist!” … eller kanske inbillade jag mig bara.

Hur som helst, är du 40 plus, man och vit, ja,då ser framtiden inte ljus ut. När vänsterfeministerna får makten kommer du inte att få några jobb. Har du redan jobb kommer du snart att få sparken. Undantag kommer att göras för dig som är socialist, kommunist, feminist, miljöpartist, kolumnist, journalist, moralist eller om du bara äter ekologiskt.
Köttätare ska tjäras in och doppas i fjädrar (fast bara från sådana fåglar som har dött en naturlig död).

Så ett råd till alla gubbjäklar: Rösta rätt på söndag!

ps: Jo, jag kallar mig feminist, en sådan där som tror på lika föra alla, kvinnor, invandrare, gubbjäklar, socialister och en och annan kapitalist Vi bara är där och umgås och har trevligt. Lite folkhemskänsla faktiskt/ds
Peter suddig

1 Comment

  1. ola · 12 september, 2014 Reply

    Undrar var vi blir hopsamlade i Skellefteå? Förmodligen vid älvbrinken…

Kommentera