Gubbarna

Gubbarna

Snackisarna går. Vilka är dessa män? Vad gör de? Ska man vara orolig?
IMG_3937
De har varit synliga över hela Stockholm, vid alla årstider, i alla väder.
IMG_4466
Det är erfarna män som söker, de får hjälp i sitt sökande men ingen vet vad de letar efter.
IMG_3380
Polisen manar till lugn. ”Det här männen vet vad de gör!”
IMG_3386
De har attityd, vilket är förklaringen till att de ofta är folktomt i deras närhet.
IMG_4467
Vittnen hävdar att mannen i röd tröja troligen är ledaren. Enligt polisen heter han Johan Isaksson och har ett förflutet på Rapport. Polisen har, för att lugna allmänheten också släppt namnen på de övriga i ligan: Bo Ahlinder, Freddie Ekman, Svante Sedvallson, Ragge Hedlund, Peter Dahlgren, Leif Berggren, Jan-Ivar Ivarsson och Orvar Grinndal.
Om du anser att de utgör en sanitär olägenhet, ring Rapport och klaga!

2 Comments

  1. Ola Theander · 23 maj, 2014 Reply

    Efter att ha kollat in på din sida flera gånger, Peter, ser jag först nu att alla ovan nämnda och bildvisade har skägg.
    Det gläder mig väldigt. Det innebär nämligen att jag delar denna gemensamma nämnare och på så vis skulle passa in i det farliga gänget. Men i denna lilla Rapport ingår också att det aldrig skulle bli Aktuellt…

    • Peter · 24 maj, 2014 Reply

      Jag har faktiskt inte tänkt på att alla har skägg. Utom jag då, som bara är orakad. Men jag är ju bakom kameran. Vi vandrar vidare i höst. Har du vägarna förbi huvudstaden är du alltid välkommen att delta. Aktuellt nu är att vi ännu inte har någon Agenda men på sensommaren kommer nog en Rapport.

Kommentera