Utsikt från ett litet växthus

IMG_0006
Äntligen börjar det hända saker i växthuset. Det är skönt att sitta där inne, att njuta av det växthus som du själv har byggt, fixat av ”det som blev över”. Vilsamt att blicka ut över rågåkern mellan tomatplantor, dra in doften av jord och grönt mixat med den lätt fuktiga värmen. Å där utanför hörs ropen från tranorna, som återvänder från sankmarkerna till bosättningarna bakom skogen. Det där att bygga ett litet växthus av gamla fönster har länge varit en av mina drömmar. Det känns bra att förverkliga drömmar. Även små drömmar ger tillfredställelse.
Tranastor (1)
Och utanför på gräsmattan finns det alltid någon som vill komma in och göra en sällskap. Fast det är klart, en tomat blir aldrig detsamma som en hasselnöt.
DSC_0113
IMG_0007

1 svar på “Utsikt från ett litet växthus

 1. Sara säger:

  Hej!
  Jag sitter här med växthusdrömmar och ett stort gäng gamla fönster att bygga det med men jag har ingen aning om hur jag ska bära mig åt eller hur jag vill att det ska se ut. Sida efter sida med charmiga inspirationsbilder men inget fastnar jag för. Men så BAM! Här är det ju! Ditt växthus är min dröm! Så nu önskar jag fråga dig hur du gjorde för att bygga det. Grunden, stommarna, taket.. ja allt! Om du vill dela med dig av det vore jag otroligt glad! och om inte så kan du i alla fall veta att ditt växthus förhoppningsvis kommer att få ett yngre syskon i sommar.. mer eller mindre likt.

  Allt gott!
  Sara

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.