Goda nyheter

Good News är en låt som jag gjorde till Soundcloud för några år sedan. I dag, i skuggan av konflikten i Ukraina, känns den aktuell igen. Så jag skickar den till Vladimir Putin med en hälsning från den ”goda” världen. Den värld där du och jag bor. Vi som är jäkligt trötta på ledare som Putin. Vi som vill att våra barn och barnbarn ska växa upp i en värld där vi respekterar varandra och varandras åsikter. Där vi respekterar andra länder och deras suveränitet. Det låter nästan puerilt men det är inte sällan som det självklara gränsar till det barnsligt enkla. Det var ju den här nyheten man drömde om som pgm-ledare på Rapport. Det förblir en dröm.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/6731165″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

2 svar på “Goda nyheter

  1. Lennart Larsson säger:

    Det här är väl en nyhet som de flesta av oss väntar på.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.