Gifta i 40 år

vi
Det var så här det började. Året är 1968. Vilket härligt år! 1976 beslöt vi, Lena och jag, för att ”gänga” oss, ja, Jonas var redan på väg. Vi hade ont om pengar och räknade ut att det var ekonomiskt fördelaktigt, då på 70-talet, att vara gifta när man fick barn. Kärleken fanns ju redan. Nu firar vi 40 år som gifta. Två fina barn och lite barnbarn har vi bidragit med, så här långt. Det är vi stolta över. Nu är vi pensionärer och hänger fortfarande ihop. Jobbat? Jo, i 42 år, och det var helt ok. Och helt förstörda har vi ju inte blivit. Lena är fortfarande glad som du ser på fotot. Jag har haft tur och Lena, tja, jag tror att hon är hyfsat nöjd….
DSC00839

2 Comments

  1. Marianne Ryding · 22 juni, 2016 Reply

    GRATTISfinaste ni! Fortsätt att vara friska och lyckliga! Kram M och Hans

Kommentera