Kronohäktet – En film om fem modiga män

Fem medelålders män. Erfarna, modiga och envisa. De trotsar snö och kyla på sin vandring mot målet. Deras framtid är oviss men i deras beslutsamhet finns inga tvivel. Se den redan omtalade filmen om deras tuffa vandring. Se ”Kronohäktet”. En tänkvärd och skakande nutidsskildring om mogna män i en svår tid. En del tvingas leva pixlat för att inte avslöja sin identitet och därmed hela gruppens existens. Filmen, med flera fd svt-profiler i huvudrollerna, är redan favorittippad i ett antal kommande filmfestivaler. Flera recensenter kallar filmen ”…en förebild för kommande generationer”. Se den så förstår du!

2 Comments

  1. Martin · 7 februari, 2015 Reply

    Efter att ha läst ”..svt-profiler..” krävs det en bättre recension än såhär för att jag ska titta på skiten.

    • Peter · 7 februari, 2015 Reply

      Detta är ironi, en liten film om en ickehändelse. Att förstora något som är så litet att det knappt syns.Så för dem som inte berörs är det kanske skit. Men å andra sidan är det sådant som t ex teveutbudet består av till 65 proc.

Kommentera